Često postavljana pitanja

Otvori sve

Opća pitanja o našoj platformi

biti zaštićena moja privatnost?

Svi podaci koje nam date su zaštićeni. To znači da druge strane ne mogu zloupotrijebiti informacije. Vaše podatke nećemo koristiti u komercijalne svrhe, niti ćemo podatke prosljeđivati ​​trećim stranama. Samo FlertKontakt može pristupiti vašim podacima, samo u funkcionalne svrhe, kao što su usluge samog FlertKontakt. FlertKontakt pridržava se strogih pravila o privatnosti i tajnosti. Vaši podaci i privatnost u potpunosti su zaštićeni.

Jesu li neka od mojih plaćanja pretplata ili automatska obnova?

Nemamo pretplate niti automatsko obnavljanje.

Što su krediti i kako se koriste?

Plaćate samo poslane poruke. 1 kredit jednak je 1 poruci ili 1 migu.

broj krediti cijena po kredit
10 10 kredita € 16.49 € 1.65
25 25 kredita € 35.79 € 1.43
50 50 kredita € 65.99 € 1.32
100 100 kredita € 120.99 € 1.21
300 300 kredita € 329.99 € 1.10
Ne želim više primati e-poštu!

Možete urediti svoju postavku e-pošte kada se prijavite na svoj račun i kliknete gornji desni gumb i pojavit će se padajući izbornik. Ovdje možete odabrati 'Postavke profila' gdje možete urediti postavke e-pošte. Ponekad može proći neko vrijeme prije nego što promjene postanu aktivne u bazi podataka (maks. 1 tjedan).

Mogu li podijeliti svoje podatke za kontakt?

Kontakt podaci u privatnim porukama nisu dopušteni. Podaci za kontakt u tekstu vašeg profila nisu dopušteni.

Što označavaju simboli na web stranici?

  • Plavi govorni oblačić: primili ste privatnu poruku od te osobe
  • Zelena točka: ta je osoba online
  • Zeleni "palac gore": sviđa mi se ovaj profil
  • Crveno "palac dolje": ne sviđa mi se ovaj profil
  • (Tucajuće) crveno srce: ovaj profil odgovara
  • Zvjezdica: dodaj u favorite

Tko je posjetio moj profil i dodao me u svoje favorite?

Nažalost, nije moguće vidjeti tko je posjetio vaš profil ili tko vas je dodao u svoje favorite.

Nisam dobio svoj besplatni kredit! Zašto?

Bitno je da morate biti prijavljeni 7 dana zaredom kako biste dobili 1 besplatni kredit. Kada se zaboravite prijaviti na 1 dan, odbrojavanje počinje ispočetka. Kako biste bili sigurni da se vaša dnevna prijava računa, najbolje je da se odjavite na kraju dana.

Kako mogu prijaviti lažni profil?

Unatoč našoj strogoj kontroli, ponekad se dogodi da je na web stranici aktivna prevarantska osoba. Ti će vas ljudi tražiti da posjetite druge web stranice, tražiti osobne podatke za kontakt ili prijenos novca. U tom slučaju ispunite obrazac za kontakt. Poduzet ćemo hitne mjere. Uvijek budite oprezni s SMS-ovima i zahtjevima za pozive s drugih profila.

Pitanja o vašem profilu

Kako mogu izbrisati svoj profil?

Možete jednostavno izbrisati svoj profil klikom na gornji desni gumb na stranici. Ovdje možete kliknuti na opciju 'Postavke' gdje ćete pronaći opciju brisanja svog profila. Uvijek želimo poboljšati našu web stranicu na temelju vaših povratnih informacija, stoga nam ostavite poruku u odgovarajućem tekstualnom okviru obrasca za uklanjanje.

Što je profil pretraživanja?

U svom profilu pretraživanja možete navesti tip muškarca ili žene koje tražite. Na primjer, odakle bi on ili ona trebali biti i preferirate li osobu određene dobi? Na temelju ovih informacija dobit ćete podudaranja. Svaki dan tražimo nova podudaranja tako da ćete redovito primati nove poruke. Želite li dobiti više podudaranja? Zatim pazite da profil pretraživanja ne bude previše specifičan, na primjer tako što ćete proširiti dobnu granicu ili odabrati više regija. Ali imajte na umu da će trebati nekoliko dana dok ove promjene ne stupe na snagu. To znači da biste još nekoliko dana mogli primati podudaranja na temelju prethodnih kriterija pretraživanja.

Kako mogu promijeniti svoj profil/korisničko ime?

Nažalost, nije moguće promijeniti svoj profil/korisničko ime. Možete izbrisati svoj trenutni profil i napraviti novi profil s drugom adresom e-pošte i ispravnim imenom profila.

Zašto moja profilna slika još nije vidljiva?

Sve fotografije provjeravamo ručno kako bismo osigurali njihovu autentičnost. Fotografija mora ispunjavati sljedeće kriterije, u slučaju da vaša fotografija bude odbijena, primit ćete obavijest e-poštom.

  • Slika ne smije prikazivati ​​nasilne, nezakonite ili diskriminirajuće aktivnosti
  • Slika ne smije prikazivati ​​osobe mlađe od 18 godina
  • Slika ne smije biti zaštićena autorskim pravima

Zašto moj profilni tekst još nije vidljiv?

Sve tekstove ručno provjeravamo kako bismo osigurali autentičnost napisanog. Tekst profila mora ispunjavati sljedeće kriterije, u slučaju da tekst vašeg profila bude odbijen, primit ćete obavijest e-poštom.

  • Tekst ne smije sadržavati opcije za kontakt kao što su adresa e-pošte ili telefonski broj
  • Tekst ne smije sadržavati URL
  • Tekst ne smije sadržavati nasilje , nezakonite ili diskriminirajuće teme
  • Tekst ne smije opisivati ​​osobu mlađu od 18 godina

Kako dodati profilnu sliku na svoj profil?

Da biste prenijeli profilnu sliku, morate se prijaviti na svoj račun.

  • Kliknite gumb gore desno
  • Zatim kliknite gumb 'Uredi profil'
  • Ovdje možete učitati svoju profilnu sliku
Postoji nekoliko uvjeta za postavljanje slike.
  • Slika ne može biti veća od 2 MB i mora biti .jpg ili .jpeg datoteka
  • Ako vaša slika ispunjava naše uvjete i još uvijek se ne može učitati, možete je pokušati učitati sliku putem drugog internet preglednika

Kako izbrisati profilnu sliku?

Za brisanje fotografija morate se prijaviti na svoj račun.

  • Kliknite gumb gore desno
  • Zatim kliknite gumb 'Uredi profil'
  • Ako pomaknete kursor preko slike, pojavit će se kanta za smeće dolje desno
  • Kliknite na kantu za smeće za brisanje fotografije

Zašto primam samo ograničen broj podudaranja?

Možete sami pretraživati ​​profile, osim toga dobivate podudaranja osoba koje zadovoljavaju vaše kriterije pretraživanja. U slučaju da imate podudaranje s drugom osobom, ta osoba također prima vaš profil kao podudaranje. U tom slučaju prvi korak je već učinjen.

Svaki dan, naš napredni sustav podudaranja traži nove odgovarajuće podudaranja. To znači da ćete redovito primati nova podudaranja. Kako bi sve bilo dobro organizirano za muškarce kao i za žene, ne distribuiramo sve utakmice odjednom, već u fazama. Pazite da ništa ne propustite i s vremena na vrijeme provjerite podudaranja.

Mogu li promijeniti spol nakon prijave?

Nije moguće promijeniti spol. Naša stranica je napravljena samo za muškarce koji traže žene.

Ne prikazuju se sve poruke u mojoj pristigloj pošti, zašto?

Baza podataka ima samo dovoljno prostora za spremanje zadnjih 400 poruka. Poruke starije od šest mjeseci se arhiviraju i više nisu vidljive.

Što se dogodilo s mojim kreditima?

Možete sami provjeriti što se dogodilo s kreditima koje ste kupili i potrošili kada se prijavite na svoj račun.

  • Kliknite gumb gore desno
  • Kliknite na broj teksta "Još uvijek imate kredita"
  • Ovdje možete vidjeti kredite koje ste primili i kredite koje ste potrošili

Mogu li promijeniti svoju e-mail adresu?

Kada kliknete na gornji desni gumb, vidljiv je padajući izbornik. Ovdje možete odabrati 'Postavke' gdje ćete pronaći mogućnost promjene svoje adrese e-pošte.

Na što se odnosi status mog profila?

Status se odnosi na količinu aktivnosti koju korisnik ima na web stranici. Što više koristite stranicu i što više poruka šaljete, to će vaš status biti viši. Različiti statusi su:

  • Djevica
  • Početnik
  • Flert
  • Stud
  • Ljubavnik
  • Romeo
  • Don Juan
  • Casanova

Pitanja o plaćanjima

Nudi li ova web stranica pretplate i automatske obnove?

Nemamo pretplate niti automatsko obnavljanje.

Mogu li vratiti novac za svoju narudžbu?

Ne nudimo povrat novca za iskorištene kreditne pakete. Možemo vratiti samo kredite koji su preostali na vašem računu i koji se ne koriste za slanje poruka/flertovanje.

Zašto dobivam pogrešku kreditne kartice (web stranica neće obraditi moju kreditnu karticu)?

Moguće je da ste dosegli ograničenje svoje kreditne kartice i stoga ne možete kupiti više kreditnih paketa. Ako dobijete pogrešku koja pokazuje da se vaša kreditna kartica ne može potvrditi, pokušajte sljedeće:

  • Provjerite jeste li ispravno unijeli podatke o kreditnoj kartici - trebali bi biti samo brojevi, bez crtica ili razmaka.
  • Provjerite podudara li se adresa koju ste unijeli s adresom za naplatu na računu vaše kreditne kartice (sustav za provjeru koristi vašu adresu za naplatu za provjeru vaših podataka).
  • Potvrdite da na računu postoje sredstva koja se mogu provjeriti.
Ako i dalje dobivate pogreške, pokušajte upotrijebiti drugu kreditnu karticu ili se obratite svojoj financijskoj instituciji. Često će banka ili kartičarska kuća nametnuti ograničenja na internetske transakcije i/ili će kartica biti postavljena tako da automatski odbija sve neuobičajene transakcije. Nazovite svoju financijsku instituciju kako biste bili sigurni da su ta ograničenja uklonjena.

Napomena: Plaćanja kreditnom karticom ne obrađuju se dok se ne podnese prijava. Problemi s plaćanjem kreditnom karticom mogu imati neke veze s novim propisima 3D Secure.

Što se događa ako svoje 3D Secure podatke unesem netočno?

Ako se unese pogrešna lozinka, banka neće odobriti nastavak plaćanja. To znači da iznos kupnje neće biti terećen.

U slučaju da se lozinka nekoliko puta unese netočno, proces kupnje možda neće biti moguće dovršiti. U tom slučaju preporučujemo da se obratite banci.

Zaboravio sam lozinku za 3D secure. Možete li mi pomoći da ga dobijem?

Nemamo pristup vašim osobnim podacima o registraciji 3D secure jer njima upravlja banka. Nažalost, ne možemo vam pomoći u dobivanju ovih informacija. Na skočnom prozoru koji će se pojaviti nalazit će se upute koje točno podatke morate unijeti i što učiniti ako ste zaboravili lozinku.

Napomena: vaš Mastercard ili Visa Secure kod nije isti kao vaša lozinka na našoj web stranici. Ako vam jedna opcija plaćanja ne odgovara, pokušajte s nekim od naših drugih načina plaćanja.

Moje pitanje nije navedeno ovdje!